Prodej mezonetového bytu 3+kk s lodžií, 73 m² , Mladá ul. - Milovice

  • 3+kk, Plocha užitná 73 m², Osobní vlastnictví
  • Topolová 913, Milovice - Mladá
prodáno
01
001
02
03
04
05
+ 14 dalších
06
07
08
09
10
11
+ 8 dalších
12
13
14
15
16
17
18
19
Ev.č.: 14421319

Prodej mezonetového bytu 3+kk s lodžií, 73 m² , Mladá ul. - Milovice

Hledáte vlastní bydlení, které je v klidné lokalitě a zároveň nabízí perfektní dostupnost na MHD a co ještě lépe, skvělý spoj do Prahy? Rádi byste si vychutnali odpolední kávu na balkoně v záři slunce? Rádi byste měli možnost bezproblémového parkování přímo u domu? Pokud jste odpověděli na všechny otázky ano, pak pro vás bude tento prosluněný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+Kk perfektní volbou.

Světlý, zrekonstruovaný a mezonetově situovaný byt je dispozičně řešen jako 3+kk s mezipatrem. K bytu náleží lodžie o velikosti 6m2, kam se dostanete z obývacího pokoje a bezplatné parkoviště kolem baráku. K přednostem bytu patří prostorné místnosti a technická místnost. Vzhledem k tomu, že se byt nachází ve 4. patře, tak předností tohoto bytu je také hezký výhled z balkonu na okolí a do vnitrobloku. Okna bytu jsou orientována na západ.

První úžas spatříte již při příchodu do bytu, kde je prostorná chodba díky které se dostanete na toaletu, do koupelny, obývacího pokoje s kuchyní a do mezipatra, kde se nacházejí dvě ložnice a technická místnost. Výhodou je, že byt je v dobrém stavu, takže není třeba žádná rekonstrukce a vy můžete ihned bydlet.

I přesto, že se dům nachází v klidné části města, nabízí vám vše co budete potřebovat pro pohodlné bydlení. Okolí domu je velmi rozmanité a potěší jak milovníky sportu, rodiny s dětmi, tak ale i ti, kteří jen rádi relaxují. Pěší chůzí se dostanete například na autobusovou zastávku, do zábavního parku Mirakulum nebo supermarketu. Sportovce nadchne cyklostezka, která vede z Milovic přes Lysá nad Labem až do obce Kárany, což je již už kraj Prahy. Okolí také nabízí přírodní zajímavost jenž je soustava vodních hladin Tůně a mokřady Josefov, kde se dá i krásně relaxovat třeba procházkou na čerstvém vzduchu. Autem za pouhých 10 min dojedete do Lysé nad Labem.

Další informace vám ráda sdělím telefonicky nebo při osobním setkání na prohlídce.

KategorieByty 3+kk
LokalitaTopolová 913, Milovice - Mladá
OkresNymburk
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná73 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
Půdní vestavbaano
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Lodžieano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy