Prodej pohádkového bytu 3+kk, 73 m², Fráni Šrámka - Písek

  • 3+kk, Plocha užitná 73 m², Osobní vlastnictví
  • Fráni Šrámka, Písek - Vnitřní Město
5 300 000 Kč
01
02
03
04
05
06
+ 20 dalších
07
08
09
10
11
12
+ 14 dalších
13
14
15
2D Denisa Přibylová, Písek
3D Denisa Přibylová, Písek
16
+ 8 dalších
17
18
19
20
21
22
23
24

Videoprohlídky

Ev.č.: 14441068

Prodej pohádkového bytu 3+kk, 73 m², Fráni Šrámka - Písek

Probouzet se s výhledem na zlatonosnou řeku Otavu přímo v historickém srdci královského města Písek nedaleko Putimské brány je snem každého milovníka tohoto města. Pokud chcete bydlet v jedné z nejkrásnějších lokalit, jejíž název nese jméno známého českého básníka a prozaika Fráni Šrámka, mohl by Vás právě tento byt velmi zajímat.

Když jsem prvně vstoupila do tohoto atypického třípokojového bytu, připadala jsem si jako v pohádce, jelikož je součástí bývalých hradeb píseckého hradu a nese jejich fragmenty - kanál v koupelně a schodiště v ložnici, kde je za sádrokartonovou stěnou za postelí také kamenná zeď s cihlových obloukem.
Srdcem obydlí je obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem. Vychutnat si zde můžete jak snídani s voňavou ranní kávou, tak i romantické západy s dobrým jídlem a sklenicí vína v ruce. V hlavní ložnici si budete připadat jako na zámku. Původní kamenná zeď, historický výklenek s dechberoucím výhledem na městský ostrov, kovová postel s dekorativním zakřivením dává místnosti nádech stylové elegance a romantické atmosféry. Druhý pokoj je velmi prostorný a světlý, vejde se sem velká vestavěná skřín podél celé stěny, pracovní stůl a manželská postel s nočními stolky. V obou ložnicích je možnost připojit krbová kamna. Koupelna je vybavena vanou se skleněnou zástěnou, umyvadlem se skříňkou, toaletou a pračkou a je zde podlahové topení. Byt je vytápěný přímotopy a je zaizolovaný. K bytu náleží venkovní místo na dvě kola a na dvorku jedna kóje. Parkování je možné před domem.

Město Písek je jedno z nejkrásnějších na jihu Čech, plné historie a krásné architektury. Založil jej Přemysl Otakara II., je zde plno památek - kamenný most ze 13. století, který je nejstarším českým stojícím mostem. Dalšími pamětihodnostmi jsou královský hrad, gotický kostel Narození Panny Marie s hodinovou věží, což je dominanta města, a několik úseků zachovaných hradeb, jejichž převážná část však byla během průmyslové revoluce zbořena. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost - restaurace, kavárny, potraviny, plavecký stadion, sportoviště, škola a školka, pošta, městský úřad. Podél řeky Otavy vede turisty oblíbená Sedláčkova stezka. Slouží zejména pěším turistům, ale z části také cyklistům, jako malebná spojnice mezi starobylým městem Pískem a zámkem Orlík.

Těším se na viděnou s Vámi při prohlídce tohoto pohádkového bytu.

KategorieByty 3+kk
LokalitaFráni Šrámka, Písek - Vnitřní Město
OkresPísek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná73 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
Výtahne
KomunikaceBetonová, Dlážděná
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy