Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Zajímavý byt 3+kk s parkovacím stáním na zahradě

  • 3+kk, Plocha užitná 66 m², Osobní vlastnictví
  • V Roháčích 473/63, Praha - Jinonice
prodáno
pokoj_DSC08486
bath_DSC08484
bath_DSC08496
dron_
Půdorys_byt6
dron_DJI_0197-2

Videoprohlídky

Ev.č.: 14421109

Zajímavý byt 3+kk s parkovacím stáním na zahradě

V rámci ALL INCLUSIVE servisu si vám dovolujeme nabídnout ke koupi bytovou jednotku ve zcela novém developerském projektu ve velmi žádané lokalitě pražských Jinonic, ulice V Roháčích. Jedná se o byt č. 6, dispozičně řešený jako 3kk, s podlahovou plochou 66,4 m2, nacházející se ve 2.NP třípatrového cihlového domu. Prostorná koupelna se sprchovým koutem a 2 umyvadly, samostatné WC. Okna směrovaná na jih, západ i sever. K bytu náleží parkovací stání na pozemku domu.
Bytový dům se nachází na velmi strategickém místě – mezi stanicemi metra B „Jinonice“
a „Nové Butovice“. Jinonice patří mezi nejoblíbenější lokality, a to především proto, že se nacházejí přímo u Prokopského údolí tzv. přírodního klenotu Prahy. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost – mateřské školy, základní škola, dětská hřiště, fotbalové hřiště, obchody, lékaři, benzinová stanice, nedaleká dobíjecí stanice elektromobilů atd.
Historicky se na tomto místě nacházela tančírna, tzn. místo, kde se setkávali a bavili lidé, vznikala přátelství a lásky – jednoduše řečeno, lidé tu byli šťastní. A právě tento Genius loci zde zůstává i nadále.
Financování tohoto projektu zaštiťuje společnost 4fin - díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí vám naši finanční specialisté, přítomni při prohlídkách nemovitosti, podají veškeré informace spojené s financováním
a možností čerpání hypotečního úvěru, a zároveň vám případně mohou pomoci vyřídit veškeré náležitosti. Koupi tohoto bytu vám mohu vřele doporučit. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat naši makléřku. Ráda vám zodpoví případné dotazy a přivítá vás na nezávazné prohlídce. V případě více vážných zájemců může dojít k jednání o ceně.

KategorieByty 3+kk
LokalitaV Roháčích 473/63, Praha - Jinonice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná66 m²
Plocha podlahová66 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2022
Energetická náročnost budovyE
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahne
TopeníLokální plynové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy