Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+kk s dvěma terasami, garážovým stáním a sklepem, 117 m² - Praha - Modřany

  • 3+kk, Plocha užitná 117 m², Osobní vlastnictví
  • Mezi vodami 2349/45, Praha - Modřany
prodáno
01
02
2a
03
04
06
+ 26 dalších
07
08
09
10
11
12
+ 20 dalších
13
14
15
16
17
18
+ 14 dalších
2D
3D-1
19
20
21
22
+ 8 dalších
23
24
25
26
27
28
29
30

Videoprohlídky

Ev.č.: 14431657

Prodej bytu 3+kk s dvěma terasami, garážovým stáním a sklepem, 117 m² - Praha - Modřany

Bydlet v jedné z nejkrásnějších lokalit stověžaté Prahy s dechberoucím výhledem na přírodní břehy Vltavy, golfový green, kopce Velké Chuchle a zeleň. Tato kombinace Vám vykouzlí úsměv na tváři, poskytne klid a harmonii na duši. Jakmile vstoupíte do tohoto třípokojového bytu, všechny starosti z Vás spadnou a Vy budete vědět, že je to přesně to, co hledáte. Váš vysněný domov.

Jednotka je součástí designového developerského projektu Zahálka, na kterém spolupracovala tři mezinárodní architektonická studia a atelier krajinné architektury, díky čemuž je vše propracováno do nejmenšího detailu. Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží s výtahem. Je vybaven moderní kuchyňskou linkou vyrobenou na míru s vestavěnými spotřebiči. V obývacím pokoji máte chuť zpomalit. Důvodem jsou detaily jako je pohodlné sezení, příjemné materiály, čisté linie celé místnosti a okouzlující výhled do zeleně. Je z něj přímý vstup na prostornou terasu, kde budete chtít nekonečně protahovat Vaši ranní kávu. Už se zde vidíte?

Byt má dostatek úložného prostoru formou vestavěných skříní v ložnici a chodbě. Dětský pokoj a ložnice mají přímý vstup na druhou terasu. No není to nádhera, probouzet se každé ráno s výhledem na uklidňující krajinu? Byt může zůstat kompletně vybavený tak, jak ho vidíte na fotografiích. Celková užitná plocha bytu je 76 m², první terasa má
22,4 m² a druhá terasa 14,8 m², podlahová plocha je 80 m². K jednotce náleží sklepní kóje a garážové stání. Parkovat lze i před domem.

Projekt ocení lidé, kteří nechtějí být závislí na dopravě autem a vyhovují jim jiné flexibilní způsoby přesunu městem. Centrum Prahy je od Zahálky vzdáleno pouhých 15 minut vyhlídkové jízdy na kole podél toku Vltavy a tramvaj jede každých 5 minut. Ovšem i hlavní spojnice pro auta je snadno dosažitelná. V okolí domu je dětské hřiště, zvířecí hřiště, amfiteátr, a dokonce komunitní zahrada a v ní hmyzí domek. Lokalita okouzlí milovníky kola, bruslí, golfu a výletů do přírody. Nedaleko jednotky je golfové hřiště Hodkovičky, přírodní památka Modřanská rokle, kterou prochází také naučná stezka, cyklostezka a in-line stezka. Oblíbená lodní restaurace Rosmarina je pouhých 6 minut chůzí. Potraviny Tesco a kavárna budou otevřeny v nejbližší době přímo v projektu.

Tak už přestaňte snít a pojďte si splnit Váš tajný sen o dokonalém bydlení. Moc ráda Vás tímto projektem provedu a zodpovím Vaše otázky.

KategorieByty 3+kk
LokalitaMezi vodami 2349/45, Praha - Modřany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná117 m²
Počet podlaží18
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2021
Rok výstavby2020
Energetická náročnost budovyB   Stáhnout PENB
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,60 m
Terasaano (37 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy