Prodej bytu po rekonstrukci, 3+kk, 83,9 m² - Starý Kolín

  • 3+kk, Plocha užitná 83 m², Osobní vlastnictví
  • Kolínská 304, Starý Kolín
prodáno
DSC_2879-HDR-Edit
DSC_2888-HDR-Edit
DSC_2907-HDR-Edit
DSC_2900-HDR-Edit
DSC_2940-HDR-Edit
DSC_2959-HDR-Edit
+ 11 dalších
DSC_2917-HDR-Edit
DSC_2925-HDR-Edit
DSC_2964-HDR-Edit
DSC_2972-HDR
DSC_2975
DSC_2976-HDR-Edit
+ 5 dalších
Kolinska
DSC_2877
DSC_2875
DJI_0528-HDR
DJI_0538-HDR
Ev.č.: 14421173

Prodej bytu po rekonstrukci, 3+kk, 83,9 m² - Starý Kolín

Toužíte po klidném bydlení ve Starém Kolíně v bytě o dispozici 3+kk, po kompletní rekonstrukci se sklepem a technickou místností, pak je tato nabídka bytu o celkové ploše 83 m² určena právě pro Vás. Tento byt naleznete v 1. patře obytného domu. Obytný dům je zateplený a instalována jsou nová plastová okna. Kolem domu byla provedena hydroizolace.

Byt byl kompletně rekonstruován před 5 lety, v bytě naleznete prostornou předsíň, odsud se dostanete jak na sociální zařízení a koupelnu se zděným jádrem, ale také do ostatních pokojů, včetně obytné místnosti s kuchyňským koutem. V bytě na podlaze je položena plovoucí podlahu v obytné místnosti s kuchyňským koutem, dlažbu naleznete v předsíni a sociálních zařízeních a parkety ve dvou pokojích, které jsou v perfektním stavu.

Součástí prodávaného bytu je také množství úložných prostor, což není běžné. Přímo v bytě je komora, na chodbě ve stejném patře je další komora. K bytu dále náleží technická místnost, kde naleznete jak elektrokotel, tak kotel na tuhá paliva, což znamená, že si můžete zvolit který systém topení můžete zvolit. Oba systémy jsou plně funkční a lze je jednoduše přepínat. Komín je nově vyvložkovaný.

Kotel na tuhá paliva by byl zbytečností, pokud byste neměli kam složit uhlí, nebo dřevo. Proto je naprosto samozřejmé, že k bytu patří i samostatná "uhelna".

Byt byl dodatečně nadstandardně zateplen ze strany chodby domu, protože tato zeď je součástí jednoho z pokojů.

Obec Starý Kolín (německy Alt Kolin) se nachází v okrese Kolín, kraj Středočeský asi 8 km východně od Kolína. V blízkosti obce protéká řeka Labe. Žije zde přibližně 1 700 obyvatel. V roce 2011 zde bylo evidováno 557 adres. Součástí obce je i vesnice Bašta.

Dopravní síť:
Pozemní komunikace – Do obce vede silnice III. třídy. Ve vzdálenosti 3 km lze najet na silnici I/38 Havlíčkův Brod - Čáslav - Kolín - Nymburk.
Železnice – Obec Starý Kolín leží na železniční trati 010 Kolín - Pardubice - Česká Třebová. Je to dvoukolejná elektrizovaná celostátní trať zařazená do evropského železničního systému, součást 1. a 3. koridoru. Doprava byla zahájena roku 1845, po trati lze jezdit rychlostí 160 km/h.

Veřejná doprava:
Autobusová doprava – Obcí vedla příměstská autobusová linka Kolín - Starý Kolín - Bernardov (v pracovních dnech 4 spoje) (dopravce Okresní autobusová doprava Kolín, s. r. o.).
Železniční doprava – V železniční zastávce Starý Kolín zastavovalo v pracovních dnech 16 párů osobních vlaků a 2 páry spěšných vlaků, o víkendech 11 párů osobních vlaků.

Na prohlídce Vám bude k dispozici náš finanční konzultant, který Vám pomůže zajistit optimální financování této nemovitosti dle Vašich představ.

KategorieByty 3+kk
LokalitaKolínská 304, Starý Kolín
OkresKolín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná83 m²
Plocha podlahová72 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Výtahne
Balkónano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva, Ústřední elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy