Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej zděné chaty k celoročnímu užívání v malebné obci Nýdek

  • Chata, Plocha užitná 80 m²
  • Nýdek
prodáno
10
19
22
15
17
24
+ 11 dalších
21
18
4
23
11
16
+ 5 dalších
12
13
9
7
1
Ev.č.: 14432602

Prodej zděné chaty k celoročnímu užívání v malebné obci Nýdek

Nýdek - malebná horská obec v údolí Slezských Beskyd, na úpatí tajemné hory Čantoryje při hranicích s Polskem. Obec má bohatou historii - nejstarší písemná zmínka o obci pochází z roku 1456, ovšem přesné datum jejího vzniku není známo. Vzhledem ke své poloze je Nýdek vyhledávanou obcí turistů. Co se týče sportovního vyžití, je v Nýdku během teplých měsíců možnost využít tenisový kurt, hřiště na fotbal, malou kopanou, nohejbal, volejbal či nekrytý vyhřívaný bazén. V zimních měsících jsou pak k dispozici běžecké trasy a malý vlek v centru obce. Rovněž se zde nachází skokanské můstky, To vše je zasazeno do nádherné přírody, protkané pěšími a cyklistickými trasami.

A na tomto krásném místě Vám nyní nabízíme celoročně obývatelnou chatu s udržovanou okrasnou zahradou. Celková dispozice chaty je 2+1 přičemž v přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyni, a koupelna s WC. V podkroví je pak větší pokoj na spaní. Chata je zděná, podsklepená. Ve sklepě se pak nachází centrální kotel na tuhá paliva, který skrze ústřední topení vytápí celou chatu a voda je ohřívána bojlerem.

V uplynulých letech prošla chata částečnou rekonstrukcí. Před cca 15 lety byla provedena renovace střechy a to konkrétně výměna střešní krytiny, nový komín, okapy a svody. Před 10 lety pak bylo provedeno zateplení střechy a nové dřevěné obložení v podkroví. Naposledy před 3 lety proběhla výměna vchodových dveří a oken za plastové, oprava dlažby na vstupní terase a schodech.

Chata se nachází na okraji obce v řídké zástavbě rodinných domů a rekreačních chat.. Autobusová zastávka je vzdálena cca 200 m a autem lze dojet až k samotné chatě.

Pokud hledáte místo k odpočinku, uprostřed krásné přírody a hor a současně nemovitost, která je připravená k okamžitému užívání bez nutnosti investic, je tohle pro Vás to pravé.

Zaujala Vás nabídka? Neváhejte mne kontaktovat. Těším se na prohlídku.

KategorieChata
LokalitaNýdek
OkresFrýdek-Místek
Velikost2 pokoje
Plocha užitná80 m²
Plocha pozemku348 m²
Plocha zastavěná52 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
Energetická náročnost budovy
ParkováníAno
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaStudna
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníÚstřední tuhá paliva

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy