Prodej, Byty 3+kk, 70,2m² - Rohatec

  • Kanceláře, Plocha užitná 78 m², Osobní vlastnictví
  • Moravní, Rohatec
prodáno
Ev.č.: 00861

Prodej, Byty 3+kk, 70,2m² - Rohatec

V obci Rohatec, nedaleko Hodonína vzniká bytový dům s 27 bytovými jednotkami různých velikostí od 1+kk až po 4+kk. Díky této rozmanitosti poskytuje zajímavé možnosti pro bydlení nebo také investici v oblasti pronájmu. Projekt je již ve výstavbě a jeho dokončení se předpokládá ke konci roku 2021.

Bytových jednotek je zde 27, jsou rozloženy do tří využitelných poschodí a nabízí různé rozměrové řešení. Varianty dispozic bytů jsou od 1+kk až po 4+kk a touto různorodostí dělají objekt dostupný pro širokou škálu potenciálních zájemců o nové bydlení.

Bytové jednotky jsou navrženy s vlastním kuchyňským koutem, toaletou, koupelnou, lodžií a skladovací kójí.

Rohatec je obec v Jihomoravském kraji jen 5 km vzdálená od Hodonína. Do tohoto okresního města se můžete dostat za necelých 20 minut pomocí autobusu, vlakem již do 10 minut. Bezproblémové je také vlakové a autobusové spojení s největším městem na Moravě, Brnem.

Rodinné domky s pečlivě udržovanými zahrádkami zdobí vnitřní část obce. Příjemný charakter ulic je podtrhnutý starými vzácnými alejemi lip, ozdobnými jehličnany a keři.
Důležitým cílem výstavby je vytvoření podmínek pro vznik nových příležitostí k bydlení v klidné lokalitě a napomáhaní stabilizace obyvatelstva obce Rohatec.

Projekt Bytového domu Rohatec je budován s pečlivým zřetelem na kvalitní zázemí nejen pro budoucí obyvatele domu, ale také pro současné obyvatele obce a blízkého okolí.

Informace o aktuální dostupnosti, technických a technologických řešeních projektu, naleznete přímo na internetové stránce projektu: www.bytyrohatec.cz a nebo kontaktujte realitního makléře, který zajišťuje prodej celého projektu a poskytne Vám veškeré informace s možností osobní schůzky přímo na nemovitosti.

KategorieKanceláře
LokalitaMoravní, Rohatec
OkresHodonín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná78 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaPanelová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ZástavbaObytná
Rok výstavby2021
Energetická náročnost budovyG
Balkónano (3 m²)
Sklepano (5 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy