Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Komerční prostory, 34m² - Rohatec

  • Obchodní prostory, Plocha užitná 34 m²
  • Moravní 1050/2, Rohatec
prodáno
ZÁKRES2.1[1]
rohatec (2)
rohatec (3)
PŮDORYS 1PPrevize4
Ev.č.: 144-14-449

Prodej, Komerční prostory, 34m² - Rohatec

V obci Rohatec, nedaleko Hodonína, vzniká bytový dům s 29 bytovými jednotkami různých velikostí od 1+kk až po 4+kk a 2 komerčními prostory. Díky této rozmanitosti poskytuje zajímavé možnosti pro bydlení, podnikání nebo investici. Projekt je již ve výstavbě a jeho dokončení se předpokládá ke konci roku 2021.

V tomto bytovém domě Vám nabízíme ke koupi komerční prostor o velikosti 34m2, který má samostatný vstup z ulice a vlastní sociální zázemí. Může být ideálně využit jako kancelář, e-shop nebo obchodní prostor.

Rohatec je obec v Jihomoravském kraji jen 5 km vzdálená od Hodonína. Do tohoto okresního města se můžete dostat za necelých 20 minut pomocí autobusu, vlakem již do 10 minut. Bezproblémové je také vlakové a autobusové spojení s největším městem na Moravě, Brnem.

Rodinné domky s pečlivě udržovanými zahrádkami zdobí vnitřní část obce. Příjemný charakter ulic je podtrhnutý starými vzácnými alejemi lip, ozdobnými jehličnany a keři.
Důležitým cílem výstavby je vytvoření podmínek pro vznik nových příležitostí k bydlení v klidné lokalitě a napomáhaní stabilizace obyvatelstva obce Rohatec.

Projekt Bytového domu Rohatec je budován s pečlivým zřetelem na kvalitní zázemí nejen pro budoucí obyvatele domu, ale také pro současné obyvatele obce a blízkého okolí.

Informace o aktuální dostupnosti, technických a technologických řešeních projektu, naleznete přímo na internetové stránce projektu: www.bytyrohatec.cz a nebo kontaktujte realitního makléře, který Vám poskytne veškeré informace.

KategorieObchodní prostory
LokalitaMoravní 1050/2, Rohatec
OkresHodonín
Plocha užitná34 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaPanelová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Rok kolaudace2021
Rok výstavby2021
Energetická náročnost budovyB   Stáhnout PENB
ZařízenýNe
Výtahne
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy