Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej stavebního pozemku 1644 m² se zahradou 4176 m², Medonosy-Osinalice

  • Bydlení, Plocha pozemku 1 644 m²
  • Medonosy - Osinalice
4 800 000 Kč
DSC_2617
DSC_2621
vizualizace podklad
vizualizace 1upr
DSC_2623
DSC_2619
+ 15 dalších
DSC_2615
DSC_2436
DJI_0288-HDR
DJI_0241-HDR
DJI_0241-HDR-Edit-Edit
DJI_0275-HDR
+ 9 dalších
DJI_0275-HDR-Edit
DJI_0269-HDR
DJI_0269-HDR-Edit-2
DJI_0246-HDR
DJI_0258-HDR
DJI_0229-HDR
DJI_0234-HDR
pozemková mapa 1
pozemková mapa 2

Videoprohlídky

Ev.č.: 14443184

Prodej stavebního pozemku 1644 m² se zahradou 4176 m², Medonosy-Osinalice

Pokud toužíte po pozemku uprostřed přírody a v prostředí absolutního klidu, tak do tohoto kouzelného místa se myslím zamilujete hned na první pohled. Najdete zde ideální místo pro procházky po chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, koupání uprostřed přírody, pěší turistiku a cykloturistiku k typickým kokořínským pískovcovým skalám, nebo pro houbaření. V zimě zde myslím rádi vyrazíte na běžky.

Osinalice jsou malebná obec se zachovalou původní architekturou, ležící v nádherném údolí uprostřed krásné přírody kokořínských lesů, jen dvacet kilometrů od Mělníka. Po příjezdu zde okamžitě pocítíte, že čas jako by se zastavil. Vesnička má pouze dvacet sedm adres a většina z nich je trvale obydlena. Z jejího údolí se otevírá nádherný pohled na lesy, louky a svahy, pokryté květinami a vzrostlými stromy. Nikoliv náhodou je v obci zřízen hřebčín , lesní školka a pořádají se zde workshopy s ekologickou tématikou.

Máte-li rádi zahradničení, tak Vaše nápady a invence zde nenajdou téměř žádné hranice, a zkušený zahradník Vám určitě pomůže ve Vašem novém domově vytvořit naprosto unikátní prostředí. Budete-li chtít žít v souladu s přírodou, a být zároveň maximálně soběstační, vybudujete si zde takové vlastní hospodářství, které Vám bude jak zdrojem radosti, tak částečně i obživy. Záleží jen na Vás, zda tuto oázu klidu a pohody spojíte s pěstováním vlastních květin, ovoce, zeleniny, možností provozování agroturistiky pro návštěvníky tohoto kraje či pořádání workshopů různého zaměření, případně i s chovem domácích zvířat. V zadní části pozemku se nachází podzemní sklípek, který je možno používat jako vinný sklep nebo na skladování ovoce a zeleniny.

Stavební pozemek o ploše 1.644 m² doplňuje zahrada o výměře 4176 m². Současní majitelé Vám mohou poskytnout i již schválený vlastní projekt výstavby domu pro rekreační účely o podlahové ploše 125 m², a to včetně návrhu uspořádání celého pozemku, zahrnujícího terénní úpravy, umístění zahradního domku s terasou, s prostorem na grilování a posezení s přáteli, výsadbu ovocných stromů, výstavbu schodiště do horní části zahrady a podobně.

Nechte se okouzlit touto léčivou lokalitou, kde si můžete užít květiny z vlastních záhonů, potraviny z vlastních výpěstků a radost z chovu domácích zvířat.

Přijďte na tento výjimečný pozemek podívat.

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaMedonosy - Osinalice
OkresMělník
Plocha pozemku1.644 m²
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovy
OchranaCHKO
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V
OdpadSeptik

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy