Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej stavebního pozemku, 1226 m2, Mrákov

  • Bydlení, Plocha pozemku 1 226 m²
  • Mrákov
prodáno
HDR Dron Mrákov-04
HDR Dron Mrákov-07 POHLED POZEMEK
HDR Dron Mrákov-09 SMERY
HDR Dron Mrákov-14 spravna metraz
HDR Dron Mrákov-01
HDR Dron Mrákov-02
+ 12 dalších
HDR Dron Mrákov-03
HDR Dron Mrákov-05
HDR Dron Mrákov-14
HDR Dron Mrákov-06
HDR Dron Mrákov-07
HDR Dron Mrákov-08
+ 6 dalších
HDR Dron Mrákov-09
HDR Dron Mrákov-10 odebr
HDR Dron Mrákov-11odebr
HDR Dron Mrákov-12
HDR Dron Mrákov-13
HDR Dron Mrákov-15

Videoprohlídky

Ev.č.: 14433617

Prodej stavebního pozemku, 1226 m2, Mrákov

Původní název vesnice (Mrdákov, německy Mrdaken) se odvozuje ze staročeského slova „mrdat“ – kývat se, pohybovat se ze strany na stranu; význam tohoto slovního základu se však v průběhu doby posunul do polohy vnímané jako vrcholně neslušná (nejostřejší výraz pro soulož). Na konci 19. století se tedy vesnice nechala přejmenovat na „slušnější“ Mrákov; změnu povolilo c. k. ministerstvo záležitostí vnitřních ode dne 10. září 1892.
Citováno z Wikipedie

Hledáte stavební pozemek v tomto poetickém místě, městě chodských tradic, vzdáleném 6 km od okresního města Domažlice a 15 km od státních hranic Folmava? Tento by se Vám mohl líbit.

Pozemek o rozloze 1 226 m2 je v současné době veden v katastru nemovitostí jako trvalý travní porost, ale lze jej využít ke stavbě rodinného domu. Pozemek v převažujícím rozsahu leží v zastavitelné ploše Z09-BI - bydlení individuálního příměstského charakteru, a je určený k bydlení v izolovaném rodinném domě. Na části pozemku se nachází drobná plocha technické infrastruktury (TI) a stabilizovaná plocha venkovského bydlení (BV) za hasičárnou. Leží na okraji obce a lze jej využít po vyřízení potřebných formalit pro stavbu rodinného domu, kdy jeho zastavitelnost může být do 40% velikosti pozemku a výškové hladiny zástavby do 10 m nad okolním terénem. Pozemek má přístup z hlavní komunikace, ve které jsou umístěny veškeré inženýrské sítě, a to elektřina, vodovod a kanalizace. Pozemek je neoplocený.

Město Mrákov Vám mimo možnosti nového bydlení nabídne klid, tradice, přímý kontakt s přírodou, základní občanskou vybavenost, či možnost během pár minut opustit hranice ČR.

V případě zájmu o další informace, či prohlídku, mě neváhejte kontaktovat. Zároveň jsem Vám schopná se svým finančním poradcem poskytnout též finanční servis.

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaMrákov
OkresDomažlice
Plocha pozemku1.226 m²
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovy

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy