Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 186 m², se zahradou 500 m², Nesuchyně, okres Rakovník

  • Rodinný, Plocha užitná 186 m²
  • Nesuchyně 155
prodáno
01
02
03
04
05
06
+ 6 dalších
07
08
09
10
11
12

Videoprohlídky

Ev.č.: 14432724

Prodej rodinného domu 186 m², se zahradou 500 m², Nesuchyně, okres Rakovník

Máte rádi klidný život na venkově? Sníte o svém domě, v němž si vytvoříte rodinné zázemí podle vlastních představ? Tak právě toto je jedinečná příležitost. Nabízíme k prodeji dobře umístěný rodinný dům v malebné obci Nesuchyně, který má obrovský potenciál a čeká jen na vaši kreativitu a zručnost při jeho rekonstrukci.
Dům stojí na pozemku o rozloze 627 m², což vám poskytuje dostatek prostoru pro vaše plány vytvořit si dokonalou zahradu. Zastavěná plocha domu je 93 m². Ve spodní části jsou 4 místnosti a koupelna s toaletou. V zadní části vstupní chodby je schodiště do menšího sklepa a taká do podkroví domu, které je připravené na prostornou vestavbu. Nadezdívka (pozednice) podkroví má výšku 1 metr nad podlahu a vzpěry jsou dostatečně daleko od sebe. To vám umožňuje využít tento honosný prostor na maximum. Stavba je cihlová, z části odizolovaná, část ještě na izolaci čeká. Na zahradě jsou staré kůlny. Dům je vyklizený a připravený na kompletní renovaci.

Obec Nesuchyně je opravdu malebná. Nachází se v okrese Rakovník ve Středočeském kraji. Stojí na březích Nesuchyňského potoka devět kilometrů severozápadně od Rakovníka. Žije zde přes 400 obyvatel. Atmosféra v obci je překrásná i díky místnímu rybníčku nebo hasičské nádrži, chcete-li. První zmínka o Nesuchyni je z roku 1316. Nesuchyně tehdy byla reprezentativní bohatou obcí v úrodné chmelařské oblasti, v rovinatém terénu. Ve vsi působí několik spolků. Mezi všemi jmenujme Sbor dobrovolných hasičů, myslivecké sdružení, spolek rybářů a sportovní celky. V centrální části návsi se nachází dominanta obce, kostel sv. Markéty. Ten je v současné době rekonstruován. Malebné jsou také početné památky lidové architektury z tradičního opukového zdiva. Některé domy jsou velmi staré. V Nesuchyni je mateřská škola, prodejna potravin Jednota, sokol, několik restaurací, dětské hřiště, hřbitov, hotel a minigolf. Základní škola a také mateřská škola se nachází ve vedlejší vesnici Mutějovice, která je vzdálena 4 km od Nesuchyně. Ostatně podrobnější informace se dozvíte z obsáhlého obecního webu obec-nesuchyne.cz. Poloha Nesuchyně je z dopravního hlediska skvělá. Kousek za obcí je ve výstavbě další úsek karlovarské dálnice D6, na kterou budou nájezdy přibližně 4 km od domu na obě strany (Praha / Karlovy Vary). Úsek dálnice bude uvedený do provozu na podzim 2024. Cesta autem po dálnici na okraj Prahy trvá půl hodiny. Autobusem se za necelou hodinku dostanete do Prahy na Zličín nebo za dvacet minut do Rakovníka. Přibližně 2 km od domu je železniční zastávka Mutějovice, která leží na trati z Jirkova do Lužné u Rakovníka.

Pokud s námi budete chtít prodiskutovat i to, jaké jsou možnosti financování, jsme vám k dispozici. Těšíme se na setkání při prohlídce domu.

KategorieRodinné domy
LokalitaNesuchyně 155
OkresRakovník
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná186 m²
Plocha pozemku627 m²
Plocha zahrady500 m²
Užitná plocha přízemí93 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaVenkovská
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahne
Počet domů1
Počet objektů2
Rozměry - výška stropu2,80 m
Sklepano (7 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
OdpadJímka

Kontaktujte realitního makléře

PDF nabídky

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy