Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 5+2 v obci Šebkovice

  • Rodinný, Plocha užitná 205 m²
  • Šebkovice 96
prodáno
5
6
10
60
70
55
+ 12 dalších
58
65
68
2Z8A6862-HDR-Edit
80
85
+ 6 dalších
72
86
90
100
110
120

Videoprohlídky

Ev.č.: 144-12-720

Prodej rodinného domu 5+2 v obci Šebkovice

Svojí velikostí tento rodinný dům nabízí komfortní bydlení početné rodině nebo jako zajímavá možnost dvougeneračního bydlení pouhých 10 km od Moravských Budějovic a 15 km od Třebíče.
Ideální příležitost vyměnit stísněný byt za podsklepený rodinný dům s uzavřeným dvorem a prostornou zahradou, kde příjemné venkovní posezení s letní kuchyní přímo vybízí k letní relaxaci.

Prostor a příjemné bydlení, tímto spojením bych přesně vystihl tuto nemovitost o dispozici 5+2 o podlahové ploše 205 m2. Vstup do nemovitosti je přes uzavřený dvůr, kdy v 1. NP se nachází "byt" 2+1 o velikosti 90 m2 s prostornou kuchyní, komorou a šatnou ihned u vstupu. Dispozičně jsou obě podlaží vybudována stejně, kdy v 2. NP se nachází navíc jeden pokoj, který byl chytře vybudován nad průjezdem, ze kterého je vstup na lodžii s pohledem do ulice. Horní "byt" 3+1 o velikosti 115 m2 je zařízený a přístupný ze schodiště, které propojuje obě podlaží. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči značky Siemens - myčka, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř.

Nemovitost je podsklepená a nachází se zde spousta úložného prostoru, technická místnost s kotlem na dřevoplyn a dostatečnou zásobou dřeva a briket. Vlastní soběstačnost je podtržena studnou, na který je dům napojen. Další možnosti napojení plynu a obecní vody je přivedeno, ale nebylo potřeba využít.

Rodinný dům je ve velice dobrém udržovaném stavu a prostorný dvůr, na kterém se nachází letní kuchyň s pergolou a garáž s navazující dílnou ( 80 m2 ), nabízí spoustu možností pro vlastní příjemné bydlení.

Obec Šebkovice leží v nádherné krajině při úpatí Českomoravské vrchoviny. Šebkovice disponují základní občanskou vybaveností. Nachází se zde mateřská a základní škola, víceúčelové a fotbalové hřiště, potraviny a pošta. Dopravní dostupnost je zajištěna autobusovým a nedalekým vlakovým spojením.

Pokud Vás nemovitost zaujala rád se s Vámi potkám na společné prohlídce! S financováním nemovitosti Vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

KategorieRodinné domy
LokalitaŠebkovice 96
OkresTřebíč
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná205 m²
Plocha pozemku1.214 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
Lodžieano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy