Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej dvoupodlažního rodinného domu, 154 m², k rekonstrukci v malebném Podještědí, Rozstání

  • Rodinný, Plocha užitná 174 m²
  • Rozstání 125, Světlá pod Ještědem
prodáno
Dron1-4
Dron1-5
Dron1-8
Foto-2
Foto
Foto-4 (1)
+ 14 dalších
Foto-3
Foto-14
Foto-13
Foto-3 (1)
Foto-16
Foto-5
+ 8 dalších
Foto (1)
Foto-7
Foto-2 (1)
Foto-15
Foto-10
Foto-11
Dron1-7 oznaceni
Planek

Videoprohlídky

Ev.č.: 14432715

Prodej dvoupodlažního rodinného domu, 154 m², k rekonstrukci v malebném Podještědí, Rozstání

Na jižní straně ještědského hřebene, tam kde se rozprostírá kraj Karolíny Světlé, leží také obec Rozstání. A právě tady bych Vám rád představil a nabídl ke koupi rodinný dům.

Dvoupodlažní dům z 80. let 20.století naleznete v centru obce s přímým napojením na místní asfaltovou komunikaci. V obytném přízemí o dispozici 3+1 a užitné ploše 121,5 m² se bude odehrávat Váš každodenní život a díky možnosti dispozičních změň a úprav, si lze celý prostor navrhnout a realizovat dle své představy. Co třeba zatopit si v krbových kamnech a vychutnávat západ slunce, díky orientaci oken na jihozápad? Propojit kuchyň s obývací místností a ještě více otevřít prostor pro zpříjemnění chvil s rodinou? Pro kutili, zahrádkáře a jiné nadšence, kteří potřebují pro svůj koníček prostor je tu podzemní podlaží, 52,7 m², s místnostmi, které na svůj účel čekají, dle přání nového majitele. Kromě kotelny a sklepa mohou plnit funkci i jako technická místnost či prádelna. Součástí suterénu je i garážové stání.

Nemovitost stojí na pozemku o rozloze 694 m². Ze dvou stran sympatičtí sousedé. Možnost přeběhnout silnici a vydat se načerpat síly do okolních lesů, luk a třeba i na stezku Karolíny Světlé. V obci lze nakoupit v místním obchodu, naleznete zde i kadeřnické služby, restaurace a spoustu sportovního vyžití. Golf, lyže, kolo, turistika.... A když bude špatné počasí, stačí sednout do auta a přejet přes "kopec" do dvacet minut vzdáleného krajského města Liberec.

V Podještědí si užijete každého ročního období. Tento dům nabízí možnost splnit si sen o životním bydlení na skvělém místě.

Na prohlídkách Vám rád poskytnu kompletní informace nejen k domu, ale i možným úpravám a rekonstrukci. V rámci prodejního servisu Vám mohu pomoci s případným doporučením stavební firmy. A také poradit jak bezpečně a ideálně zafinancovat koupi tohoto rodinného domu. Budu se těšit na viděnou na prohlídkách.

S pozdravem, Vladimír Řehák

KategorieRodinné domy
LokalitaRozstání 125, Světlá pod Ještědem
OkresLiberec
Velikost3 pokoje
Plocha užitná174 m²
Plocha pozemku694 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva

Kontaktujte realitního makléře

PDF nabídky

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy