Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 1+1, 41m2, Šumberova, Praha 6 - Veleslavín

  • 1+1, Plocha užitná 41 m², Osobní vlastnictví
  • Šumberova 341/18, Praha - Veleslavín
pronajato
1 (6)
1 (13)
1 (2)
1 (15)
1 (4)
1 (5)
+ 12 dalších
1 (7)
1 (8)
1 (9)
1 (14)
1 (12)
2D copy
+ 6 dalších
1 (18)
1 (19) s označením
1 (21)
1 (1)
1 (10)
1 (20)
Ev.č.: 14446058

Pronájem bytu 1+1, 41m2, Šumberova, Praha 6 - Veleslavín

REZERVOVÁNO!
Krásné místo obklopené spoustou zeleně, na hranici městské části Veleslavín a Petřiny, nedaleko stanice metra „A“.
To vše nabízí okolí cihlového domu, v jehož přízemí nabízíme do nájmu udržovaný byt 1+1 o celkové výměře 41m2. Výhodou tohoto bytu je opravdu prostorný pokoj, který je možné využívat jako místo k zábavě, práci i odpočinku. Vybavení, které vidíte na fotografiích, by zde majitelka ráda ponechala, Někteří možná ocení dřevěné kvalitní police a okna. Další vybavení má majitelka k dispozici ještě mimo byt, ale nebrání se případným změnám dle vašich požadavků. Kuchyně je oddělená a vybavená zánovním kombinovaným sporákem a lednicí s mrazákem. V předsíni jsou další dřevěné police a vestavěné původní skříně. Koupelna je poměrně prostorná a prošla v posledních letech kompletní rekonstrukcí. K dispozici je vám také pračka. Kromě pokoje je v celém bytě na podlaze dlažba, topení a ohřev vody dálkově, zahrnuto v zúčtovatelných zálohách na služby.
Další výhodou tohoto bytu jsou okna orientována na východ do zahrady za domem. Tento prostor je takovým sousedským komunitním místem. Pokud budete míz zájem, můžete se starat o svůj záhon a vypěstovat si vlastní zeleninu nebo květiny pro radost.
Okolí domu vás opravdu nadchne. Jedná se o klidnou jednosměrnou neprůjezdnou ulici obklopenou ze všech stran spoustou zeleně. Je až neuvěřitelné, že se z tohoto takřka „vesnického“ prostředí, dostanete pěšky do 10 minut přímo na metro A, stanice Petřiny nebo Nádraží Veleslavín, podle toho, na kterou stranu od domu se vydáte. Zajímá Vás více okolí? I v tomto ohledu budete mile překvapeni. Vše je po ruce - školy, školky, pošta, obchody, restaurace, zastávka tramvaje Větrník. V centru Prahy jste metrem za pár minut, a pokud se potřebujete protáhnout a zasportovat si, stačí navštívit nedaleký přírodní park Obora Hvězda nebo sportovně-relaxační areál Ladronka.
Měsíční nájemné činí 13.000,- Kč + poplatky za služby na 1 osobu 2.600,- Kč a převod elektřiny a plynu na nájemce (cca 1.300,- Kč), majitel požaduje jistotu ve výši 20.000,- Kč, provize RK je 1x nájem + DPH. Byt je připraven k okamžitému nastěhování, stačí si jen domluvit prohlídku.

KategorieByty 1+1
LokalitaŠumberova 341/18, Praha - Veleslavín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná41 m²
Plocha podlahová41 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Výtahne
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy