Pronájem designového bytu 1+kk se sklepem, 33 m² - Praha - Karlín

  • 1+kk, Plocha užitná 33 m², Osobní vlastnictví
  • Peckova 280/9, Praha - Karlín
pronajato
01
02
03
04
05
06
+ 16 dalších
07
08
09
10
11
12
+ 10 dalších
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Ev.č.: 14436383

Pronájem designového bytu 1+kk se sklepem, 33 m² - Praha - Karlín

Probouzet se každé ráno s výhledem na pražský Vítkov přímo z pohodlí Vaší postele? To bych si nechala líbit. Tento designový byt , který je součástí projektu Rezidence Karlínské náměstí, nabízí klidné a moderní bydlení přímo v srdci oblíbeného Karlína.

Když vstoupíte do tohoto kouzelného, nadstandardně vybaveného bytu, zastaví se Vám dech. Je zde propracovaný každý detail s důrazem na jednoduchost. Design celého bytu navrhoval přední slovenský designér Matúš Opálka. Útulná koupelna s přímým výhledem na Vítkov je obložena mramorovým obkladem a vybavena sprchovým koutem, pračkou se sušičkou LG. Další vybavení bytu je na míru vyrobená kuchyňská linka ze studia Stopka s vestavěnými spotřebiči - lednice Miele, trouba s mikrovlnkou Bosh, myčka Bosh, sklokeramická varná deska a digestoř. Podlahy obytné místnosti jsou dřevěné v dekoru dub. Velkou výhodou jednotky je dostatek úložného prostoru v obývacím pokoji a chodbě. Vestavěná skříň v obývacím pokoji slouží nejen na uložení Vašich věcí, ale zároveň odděluje postel od místnosti. K bytu náleží sklepní kóje. Parkování je možné před domem.

Karlín prošel během několika let velkou proměnou na moderní čtvrť plnou mezinárodních restaurací, kaváren a vináren. Bezesporu největší výhodou je blízké okolí a prostředí kolem domu. Jen pár metrů od vstupních dveří domu je vyhlášená restaurace Nejen Bistro, čajovna Dharmasala, restaurace Spojka Karlín, restaurace HONG KONG Karlín, vinárna WineList, pošta, potraviny, Kostel sv. Cyrila a Metoděje - jedna z nejvýznamnějších architektonických památek románského slohu. Nejbližší zastávka tramvaje MHD je 400 metrů od domu, odkud za 2 minuty dojedete na stanici metra C Florenc.

Měsíční zálohy na služby činí 1.476,-Kč plus elektřina 500,-Kč a internet 450,-Kč. Majitel požaduje jistotu (kauci) ve výši 23.000,- Kč. Provize realitní společnosti je 21.000,- Kč včetně DPH.

Těším se na setkání s Vámi při prohlídce tohoto jedinečného bytu.

KategorieByty 1+kk
LokalitaPeckova 280/9, Praha - Karlín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná33 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování22. květen 2023
Energetická náročnost budovyD   Stáhnout PENB
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Výtahano
Sklepano (2 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy