Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem krásného a moderního bytu o dispozici 3+kk a velikosti 82 m² v Brně - Sadová

  • 3+kk, Plocha užitná 82 m², Osobní vlastnictví
  • Kyselkova 206/1, Brno - Sadová
28 700 Kč / měs.
28
34
36
67
38
35
+ 18 dalších
31
32
29
30
24
11
+ 12 dalších
15
01
02
19
40
05
+ 6 dalších
04
42
44
43
41
48
Ev.č.: 14446316

Pronájem krásného a moderního bytu o dispozici 3+kk a velikosti 82 m² v Brně - Sadová

Nabízíme do pronájmu prostorný, moderní a částečně zařízený byt s dispozicí 3+kk a velikosti 82 m2 v klidné a žádané lokalitě Brna - Sadové.

Byt se nachází ve velmi dobrém stavu cihlového domu na 3. patře s výtahem a energetickou náročností třídy B. Dům nabízí výtah se kterým se dostanete do prvního podzemního podlaží, kde se nachází prostorný sklep, společná a velmi prostorná kolárna a vstup do kryté garáže, kde k bytu náleží jedno parkovací místo.

Byt je částečně zařízený, s prostornými skříněmi nejen hned po vstupu do bytu. V předsíni se nachází za elektrickou roletou prostor na pračku a sušičku. Hned vedle tohoto prostoru se nachází toaleta.

Dále v bytě je jedna z místností jako možná pracovna, kde majitel pro Vaše pohodlí a klid nechává pracovní stůl a poličky na zdi, na snadnější odkládání věcí. V celém bytě se nachází elektrické rolety na okna a navíc v tomto a obývacím pokoji ještě papírové posuvné rolety, které si můžete libovolně nastavit podle toho, jak moc světla chcete v místnosti mít.

V další místnosti se nachází ložnice, kde se nachází velké vestavěné skříně s velkým prostorem na odkládání věcí a také manželská postel bez matrace, ale navíc vedle postele máte stolečky na odkládání čaje a knihy před spaním.

Naproti ložnici se nachází prostorná a moderně zařízená koupelna, kde nemáte pouze žebřík na ručníky a sprchový kout, ale rovnou i vanu! No není to skvělé? Krásné umyvadlo a zrcadlo je samozřejmostí.

V neposlední řadě, má byt krásnou kuchyň s vestavěnými spotřebiči. V bytě se nenachází mikrovlnka a to z toho důvodu, že v bytě je trouba, která zároveň funguje jako mikrovlnka. A jak je to možné? Tato trouba funguje i na funkci páry, aby Vaše pokrmy byly ohřívány zdravěji, než v běžné mikrovlnné troubě.

Nádherná kamenná stěna v obývacím pokoji, která je nachystána na instalaci televize a která je vedle této krásné kuchyně, už láká jen pouhým pohledem. V obývací části se nachází komoda a skříň, která odděluje částečně prostor skrze soukromí, stůl se čtyřmi židlemi pro pohodlné posezení například s rodinou nebo přáteli u nedělního oběda.

K dispozici tohoto bytu je také velmi prostorná lodžie s velkým gaučem s výhledem do okolí, kde si můžete odpočinout po náročném dni.

K bytu náleží jedno kryté parkovací místo přímo pod domem.

Vybavení tohoto bytu zahrnuje podlahové topení. S užitnou plochou 82 m² poskytuje prostor pro pohodlné bydlení. Tento byt je ideální pro páry nebo rodiny hledající moderní a útulné bydlení v klidné části města.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto atraktivního bytu ještě dnes !

KategorieByty 3+kk
LokalitaKyselkova 206/1, Brno - Sadová
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná82 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. květen 2024
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy