Pronájem, Kanceláře, 60 m² - Praha - Nusle

  • Kanceláře, Plocha užitná 60 m²
  • Marie Cibulkové 356/34, Praha - Nusle
240 Kč / m² / měs.
DSC_0029
2
3
4
5
6
+ 12 dalších
7
8
9
10
11
12
+ 6 dalších
13
14
15
16
17
18
Ev.č.: 14439700

Pronájem, Kanceláře, 60 m² - Praha - Nusle

Objevte příležitost pro váš podnikatelský růst s naší exkluzivní nabídkou kancelářských prostor k pronájmu! Nabízíme atraktivní soubor tří kanceláří umístěných na třetím patře administrativní budovy v srdci Prahy Nuslích. Tyto kanceláře jsou dokonalým řešením pro dynamické podnikání a poskytují dostatek prostoru a přirozeného světla pro váš pracovní tým.

Jedna z kanceláří, s výhledem do tichého dvora, je vybavená kuchyňskou linkou, která umožňuje pohodlnou přípravu občerstvení pro vaše zaměstnance či obchodní partnery. Ostatní dvě kanceláře jsou orientované do ulice, přičemž jedna z nich disponuje praktickým průchozím uspořádáním. Součástí nabídky je také samostatné WC s umyvadlem, které zvyšuje komfort a soukromí.

Tento prostor je ideální pro menší podniky, začínající start-upy nebo i větší korporace, které hledají flexibilní a cenově dostupné řešení. Vynikající dostupnost městskou hromadnou dopravou je zaručena díky blízkosti stanic metra Vyšehrad a Pražského povstání, které jsou od budovy stejně vzdálené. Navíc, v blízkosti naleznete obchodní centra a rozmanité restaurace, které umožní vám a vašim zaměstnancům strávit příjemné chvíle i mimo pracovní prostředí.

Nemovitost je ve vynikajícím stavu a je připravena k okamžitému nasazení do vašeho podnikání. Nečekejte a využijte tuto jedinečnou příležitost bez potřeby platit provizi realitní kanceláři. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku vaší budoucí kanceláře ještě dnes!

KategorieKanceláře
LokalitaMarie Cibulkové 356/34, Praha - Nusle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná60 m²
Plocha kanceláří60 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování18. září 2023
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýNe
Výtahano
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy