Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem útulné kavárny, bistra, 80 m², Praha - Holešovice

  • Obchodní prostory, Plocha užitná 80 m²
  • Na Maninách, Praha - Holešovice
pronajato
1 (14)
1 (19)
1 (22)
1 (15)
1 (12)
1 (16)
+ 14 dalších
1 (13)
1 (10)
1 (11)
1 (9)
1 (4)
1 (2)
+ 8 dalších
1 (1)
1 (23)
1 (24)
1 (25)
planek po úpravě
1 (17)
1 (18)
1 (20)
Ev.č.: 14439865

Pronájem útulné kavárny, bistra, 80 m², Praha - Holešovice

Máme pro vás prosperující nebytové prostory v Holešovicích, nedaleko tramvajové zastávky Maniny a Dělnická s výborným spojením na metro C a B. Současní majitelé jsou vlastníci celého domu a po více jak deseti letech podnikání se rozhodli přenechat ten „svůj opečovávaný “ prostor někomu s podobným nadšením a novou energií. Nebylo to lehké rozhodování a oni věří, že pokud noví zájemci nabídnou vhodný produkt, v dobré kvalitě a s láskou, určitě většina ze současných návštěvníků zachová tomuto prostoru svou přízeň.
Základem bylo příjemné posezení pro 25 osob s barem a menší, ale účelnou kuchyňkou. Současná majitelka zde umí připravit výborné pokrmy, které si získaly oblíbenost v širokém okolí. Samozřejmostí je ponechání základního gastro vybavení jako myčka, chladící lednice, kávovar atd.., dále kvalitní zánovní stoly a židle. Velkou výhodou je, že široký chodník před celým domem, může být využíván jako předzahrádka, která udělá radost dalším až 50-ti návštěvníkům. Z předního zázemí s barem, projdete spojovací chodbou, odkud je přístup na tři samostatné toalety, do zadního salonku, který pojme dalších cca 16-20 osob. Salonek nabízí poměrně dost soukromí a je z něj přístup do odděleného soukromého vnitrobloku domu. Tady na vás čeká další milé překvapení. Přestože se dům nachází takřka v centru dění, jen několik málo metrů od novostaveb bytových komplexům, office budov i státních institucí, vnitroblok domu ve vás vzbudí pocit klidu s malým kouskem přírody. Těchto venkovních cca 80m2 může sloužit jako dětský koutek, venkovní grilovací prostor, místo pro zahradní slavnosti a jiné. V přiloženém nákresu dále vidíte místnost, označenou jako sklad k možným stavebním úpravám, která může být upravena dle vašich představ a potřeb.
Majitelé požadují měsíční nájemné 39.000,- Kč + záloha na služby ( voda, odpad)+ převod energií na nájemce (plyn pouze vaření, vlastní spotřeba elektřiny – el. bojler na ohřev vody, elektrické topení).
Odstupné za současné vybavení ve výši 450.000,- Kč.
Zní to lákavě? Tak neváhejte a ozvěte se právě nyní, než vám to někdo „vyfoukne“.

KategorieObchodní prostory
LokalitaNa Maninách, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná80 m²
Plocha pozemku80 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýAno
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy