Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem rodinného domu s garáží a zahradou - Šluknov

  • Rodinný, Plocha užitná 223 m²
  • Karlova, Šluknov
pronajato
luknov 1.patro 3D
luknov_29
luknov_13
luknov_19
luknov_20
luknov_26
luknov_28
Ev.č.: 14437628

Pronájem rodinného domu s garáží a zahradou - Šluknov

Dvoupodlažní dům v samotném centru Šluknova nabízí pronájem rodinného bydlení, případně v kombinaci s podnikáním nebo s pronájmem části domu jako samostatné bytové jednotky a/nebo kanceláře.

Rekonstrukce nabízí několik variant řešení, včetně propojení všech částí, kdy získáte rodinný dům o dispozici 7+1 (8+kk) a vnitřní podlahové ploše 223 m² se zahradou a garáží až pro dva vozy.

Dům se nachází v jednosměrné boční ulici a disponuje dvorkem (60 m²) s navazující zahradou (112 m²), které jsou přístupné pouze z domu a poskytují absolutní soukromí.

Součástí přízemí je garáž (44 m²) s pohodlným vjezdem z ulice a přímým propojením na dvůr i do domu, kde se v této části nachází kancelář, samostatná toaleta, úložné prostory a schodiště do patra, kde navazují obytné místnosti: obývací pokoj, kuchyně s jídelnou a ložnice s lodžií (8 m²). Dále také koupelna a další samostatná.

Šluknov je nejsevernějším městem České republiky. Je zde nádherný renesanční zámek, bohatý kulturní život a volnočasové vyžití. Zámecký park je od nabízeného domu vzdálen pouhých 200 metrů, stejně tak školy, školky, supermarkety, aj. - vše co by kamenem dohodil.

Širší okolí Českosaského Švýcarska je rájem nejen pro milovníky přírody a výhodou je i blízkost německých hranic, ať už budete cestovat za prací, zážitky nebo třeba jen nakupováním.

KategorieRodinné domy
LokalitaKarlova, Šluknov
OkresDěčín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná223 m²
Plocha pozemku354 m²
Plocha zahrady112 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Energetická náročnost budovyG
GarážAno
Lodžieano (8 m²)

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy